Er is elke dag een enthousiast team aan de gang om alle gasten een geweldige avond te bezorgen. Alles draait om gezelligheid en genieten. Kwaliteit en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel en dit is merkbaar tot in de kleinste details. Het team wordt geleid door chef-kok Jean Thoma en gastvrouw Sonja Thoma-Cabo. Samen staan zij elke dag klaar om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

Jean Thoma

Chef-kok Jean Thoma is trots op de producten die Limburg te bieden heeft. Zijn jeugdherinneringen spelen nog steeds een rol bij dat wat hem beweegt. Hij herinnert zich het boeren bestaan nog goed en de maaltijden en geuren van toen. Door deze herinneringen is zijn passie ontstaan voor koken op basis van vroeger. Als Jean niet had gekozen voor koken dan was hij boer geworden. De passie voor het boerenleven voert hij in het klein uit in zijn eigen vergeten groenten moestuin.

Sonja Thoma-Cabo

Gastvrouw Sonja Thoma-Cabo is meer op de voorgrond en is daarmee het gezicht van Sjuut. Sonja heeft een grote passie voor wijnen en is dan ook gediplomeerd vinoloog. Vraag gerust om een passend wijnadvies bij uw gekozen gerechten. Ook kunt u vragen stellen over de wijnen die te vinden zijn op de wijnkaart.

Facebook Sjuut: Biologisch Restaurant Aan Sjuuteeänjd
Toekomst Plannen
Menukaart Restaurant Wijnkaart Agenda Evenementen
Filmpje over Sjuut